Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD

FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD

1 2 3 4
FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD
工厂照片1 工厂照片2 样品间 样品间1

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SENMIN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500
Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ΆΡΘΡΑ CO., ΕΠΕ ΒΙΟΤΕΧΝΊΑΣ FUJIAN GUANGZE SENMIN

έχει πολλά έτη εμπειρίας εξαγωγής εξωτερικού εμπορίου. Σαν κατασκευαστή των χειροποίητων τεχνών συνήθειας, κρατάμε τις συμβάσεις μας και κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει απονεμηθεί τους τιμητικούς τίτλους του «διάσημου εμπορικού σήματος της επαρχίας Fujian».

 

Η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή των υψηλής ποιότητας παλαιών τσαντών τεχνών και των κλασικών επίπλων, συμπεριλαμβανομένων των ξύλινων κιβωτίων, των κιβωτίων κοσμήματος, των κιβωτίων δέρματος, και άλλων ξύλινων τσαντών δέρματος, οθονών, και κρεμαστών κοσμημάτων. αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν περισσότερα από οκτώ χιλιάες είδη χρωμάτων. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες εγχώριας αποθήκευσής σας.

 

Οι πρώτες ύλες των προϊόντων της επιχείρησής μας λαμβάνονται από το παραγόμενα στην ίδια περιοχή φυσικά ξύλο και το μπαμπού, οι οποίες υποβάλλονται σε επεξεργασία με τις ειδικές διαδικασίες για να εξασφαλίσουν ασφάλεια για πολύ καιρό. Οι πρώτες ύλες πρέπει να επιλεχτούν προσεκτικά, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους ξήρανσης για να εξασφαλίσουν τη διάρκεια των πρώτων υλών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, το ημιτελές προϊόν πρέπει να ενισχυθεί με το χέρι για να καταστήσει το προϊόν ισχυρότερο. Το εξωτερικό στρώμα του προϊόντος είναι τυλιγμένο με το υψηλής ποιότητας δέρμα, που ενθέτεται με τα έξοχα εξαρτήματα χαλκού. Το προϊόν είναι και όμορφο και πρακτικό.

Έχουμε 60 ανώτερους τεχνικούς στη βιομηχανία και περισσότερα από 1.400 artisans που κάνουν χειροποίητα. Η επιχείρηση έχει μια πεπειραμένη ομάδα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες σας και μπορεί επίσης να προσαρμόσει τα προϊόντα σας.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, τα ΆΡΘΡΑ Co., ΕΠΕ ΒΙΟΤΕΧΝΊΑΣ FUJIAN GUANGZE SENMIN είναι πάντα «εξασφάλιση ποιότητας, διαχείριση ακεραιότητας, γρήγορη παράδοση» για την επιχείρηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. SPRING

Τηλ.:: 0599-7939118

Φαξ: 86-0599-7936322

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)